::akoo n ragbi II::

::macam yang ako pnah cite:ako da agak lame stop maen sports:juz baru kembali nak aktif semula:so far baru 2 kali le ako trun padang maen ragbi balek:huhu:sronok x hengat le bile dapat pegang bola ragbi lagi::



::so lepas trun training 2 kali:(macam banyak kali je):petang 21052011 ni ako nak join team ex-STK maen frenly dgn askar:hahahaha:da le x fit:nak lawan team askar plak tu:kalo ako arwah pasni korang tw le knape:gile senak le nak maen ptg ni::

::ako ni bkan le jenis manje sgt dgn saket:dlu time ako fit:stakat tkehel ni xde hal sgt le:kalo tkehel xde nak jd bengkak le:bleh maen lagik:tp smalam kaki ako tkehel:pg ni ako da jd tempang:damn:tu maknenye ako x fit:aduhai:siot le::



::kali ni ako nak tulis pendek je le:korang yang bace ni doakan le ako slamat maen ptg 21052011 ni:kitorang maen kat padang Sekolah Tinggi Kluang yang tercinta:tabur bakti sentiasa:hahahahaha:game start pkul 5 k:berikan sokongan anda untuk kami::

::majulah sukan untuk diri sendiri::
::adios amigos:hasta bueno::

2 komen:

TANJUNG RHINOS RC said...

Masih ad lg team Ragbi STK?? ble dptkn nama cgu yg in-charge??

::akooazmie:: said...

alamak bro:x bape pasti le skrg ni:ako da keje kat utara da:so da x maen kat stk lg