::akoo n hubungan::

::ako xtw nak mule mcm mane:tp pe yang aku tw sampai skrg ako still x dpt jumpe lagi prempuan yang btol2 bley jadi teman idop ako:dari zaman sekolah sampai le skrg ni:macam2 dugaan n ujian yang datang kat ako:sampai kkadang ako rase bosan:bosan dengan mengharap:bosan dengan kpercayaan:bosan dengan kasih sayang::


::bile ako da btol2 sayang:mesti aku dimainkan:bile ako da btol2 mengharap:mesti ako dtinggalkan:bile ako btol2 memberi:mesti ako dihampakan:ako pun xtw pe yang ako perlu buat lagi:pe lagi yang ako perlu buat utk pastikan ako dapat pasangan yang btol2 sesuai:pasangan yang btol2 setia:pasangan yang btol2 komited::


::ako da xtw ako nak cari prempuan yang camne untuk jadi teman idop:perempuan educated?ako da pnah couple:dari zaman sekolah sampai ako mule keje:putus tengah jalan gak:time ni ako x nafikan ako antara punca hubungan tu hamcur:ye le:bdak baru nak knal dunia:perempuan fresh?ako da pnah couple gak:lagi le baru nak knal dunia:de je yang dicuba:akhirnya putus gak:perempuan grago?ni paling latest le aku couple:impact tlalu besar dalam life ako:sgt enjoy:tp tlalu banyak halangan untuk hubungan kitorg::


::anak dara?majoriti mmg ako couple dengan anak dara:tp x pnah nak kekal:isteri orang?ni paling bagi kesan dalam life ako:ye le:orang da kawen kan:pengalaman sangat hebat:FFUUUHHHH:berpeluh:tp status die mmg jadi halangan untuk hubungan kitorg:ako try sebaik mungkin tp masih lagi gagal::


::ako rase ako da mkin give up dengan hubungan2 ni:macam da tawar ati pun ade gak:dlu zaman blajar ako le antara yang banyak pasang:sekarang ni member2 yang ako nampak macam sengal pun da bley nikah:ako ni x nikah lagi:kawen mmg le da banyak kali:tp sampai bile????

5 komen:

encik azuwan said...

ko kawen je ngan kucing ko tu wpn jantan. dah ade hasil belum kucing ko tu?

::akooazmie:: said...

aku lupe nak bgtw kat ko:kucing aku da ilang:aritu die kuar dr tingkap:trus ilang x balik lagik:aku rase kne kebas dgn org kat apartment aku

encik azuwan said...

pergh..kena kebas?kesian ko.ko kasi jampi org yg curi tu.nnt kalo ade lubuk kucing murah kasi tau.hehe.birman terutamanya.wakaka.

::akooazmie:: said...

hahaha:ko nak aku jampi plak:aku reti le jampi2 ni

wiwie I-Quick said...

Puuiii..membonggaaakk yo laaaaa...akoo & mentera semerah padi....