::akoo n keje::

huhuhu:penatnye bdan:sakit kaki:sakit kepale:sakit segale galenye le:sume ni penangan keje sampai malam le ni:last week 2 ari aku keje sampai pkul 12 mlm:huhuhuuhu:arini pun rasenye sampai pkul 12 mlm gak kot:keje mnimbun byk sgt:aku xleh hendel time siang lagik da:keje sampai pkul 5 tu mmg da xleh nak ckup le:kne keje obertaim

aku da ngantok sgt ni:pasni aku nak relax jap:pastu siapkn keje sket lagik:pastu nak balik umah:aku nak edit gambo:aku nak mulekan balik edit gambo:aku nak aktif photographing:hehehehe

2 komen:

cik syahira said...

oh incik abu.
kerja-kerja gak, kesihatan kena jaga.

encik azuwan said...

kalo kcuing belang ko dh ade anak aku nak satu.present utk anak aku.haha.